Logo Mixa
Logo Mixa
Logo Mixa
Search
Close this search box.

ARTICLES

Premis Finestres 2023_2

Premis Finestres 2023

Aquesta setmana s’han anunciat els guanyadors dels Premis de la Fundació Finestres 2023. Aquesta Fundació engloba les llibreries de Barcelona amb el mateix nom, l’editorial de còmic, les beques d’assaig i els premis de narrativa i còmic.

L’hora màgica de Bindi Books i Cossetània

El 15 de setembre Bindi Books i Cossetània van organitzar una trobada presencial amb el prescriptors literaris que els hi hem donat suport a través de les nostres xarxes socials.

Seminari Hamlet

Enguany se celebren 400 anys de la mort de William Shakespeare (#400Shakespeare) i la Institució de les Lletres Catalanes es va voler sumar a les celebracions en el seu honor convidant-nos a un seminari sobre una de les obres més conegudes del dramaturg: Hamlet, impartit per la Laura Borràs (Directora de la ILC) a la seu de la institució.

Trobada dels Lectors Catalans (28/12/15)

Després de setmanes de deliberació el grup dels Lectors Catalans -una iniciativa per a joves de totes les edats creada el 28 de desembre del 2014- per fi aconsegueix… Establir una data per a la propera trobada! I quedar el 28 de desembre de 2015, per celebrar el seu primer aniversari!

MENÚ

IDIOMA